torsdag 28 maj 2009

Vimplar

Idag blev den första flickvimpeln färdig. Bilden blev ingen hit, för de är inte uppsatta än, men såhär ser färgerna ut.



/E & A

onsdag 27 maj 2009

Girls stuff

En sån här tjejig björn passar både stora och små flickor :-)



/E & A

torsdag 14 maj 2009

Småblommigt i bästa Green Gate anda!

Just nu är det blommigt som gäller hos Vår lilla butik! Prickar, rutor och ränder finns förstås kvar som vanligt, men det är extra skoj med något nytt och somrigt!



Den här nallen är inte sydd på beställning utan är på lite utställning i morgon. Får se om hon kommer med hem igen, blir inte så förvånade om hon får ett nytt boende ;-)

/E & A
Doppresent?

Visst skulle den här nallen vara super som doppresent? Tyget är så himla fint! Det kommer fler bilder på "blommiga" nallar snart!



/A & E
Tyger!

Nu har vi fått tummen loss och fotat alla tyger! Nu blir det lite lättare att beskriva färgen, till exempel så finns det flera rosaprickiga. Använd siffran nedan när du beställer.



Prickigt



Mönstrat



Blommigt



Stjärnor och rutor i rött och rosa



Stjärnor rutor och ränder i blått och svart

/E & A

måndag 11 maj 2009

Ny färg!

Hej alla! Det blir inte så många inlägg här, vi skyller på våra fyra (och ett halvt) busfrön! Men vi syr fortfarande och får många beställningar, jätteroligt! Ni som vill ha nallar inför sommarens dop, passa på att beställa i god tid! Precis som innan så väljer man färg på nallen (brun eller vit) samt färg på lapparna.

Vi har gjort några nallar med ny färg, vad tycks? Den har fått bra respons!


(Såld)

Vårt lager börjar bli lite begränsat, vi har ett visst antal nallar sedan är det stopp. Så det är först till kvarn som gäller.

/E & A