torsdag 31 december 2009

TÄVLING

Vi firar det nya året med en liten tävling!

Vinst denna gång är en brädtavla där motivet föreställer en lappad nalle med vingar. Texten lyder "If there is someone you misss teddy will give you a hug and a kiss". I hörnen sitter "påsydda" prickiga små knappar.
Tavlan finns även i rosa om så önskas!



Hur gör man för att vara med då? Kopiera bilden ovan och lägg in i högerspalten på din blogg och länka till den här sidan (varlillabutik.blogspot.com) - sedan skriver du en kommentar till detta inlägg. Självklart kan du vara med och tävla även om du inte har någon blogg, skriv en kommentar och lämna din mailadress.
Tävlingen är öppen till och med söndag den 10/1 kl 12.00 och vinnaren presenteras här på bloggen efter det.

Gott Nytt År!

onsdag 23 december 2009

God Jul och Gott Nytt År!

Vill bara kika in såhär dan före dopparedan och önska alla en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År!



/Emelie & Anna

torsdag 17 december 2009

Tvillingnallar

Nu har snön äntligen infunnit sig, termometern visar på 10 minusgrader, om en vecka är det julafton! Här kommer en bild på två söta nallar som ännu inte födda tvillingar ska få. De kommer säkert till användning, för vad kan vara mysigare än en varm nalle till en liten nyfödd.



/A & E

tisdag 15 december 2009

Rudolf goes American style!

Kolla in de snygga renarna som Emelie sytt till sina boys! Självklart kan de beställas för samma summa som tidigare, dvs 350:-
Om beställningen kommer in snabbt hinner vi fixa innan jul!



/E & A

torsdag 10 december 2009

Personligt!

Har ju alldeles glömt bort att visa våra nya, högst personliga vetevärmekuddar i linne! På bilden - rosarandigt himlatyg, vita spetsar och så lilla Thilda! Men det behöver förstås inte vara barnmotiv. Tänk er en linnefärgad kudde och så mormors eller gammelmormors svartvita bröllopsfoto, du själv som barn eller någon du tycker om. Det finns förstås fler tyger att välja bland, allt från ljusblått till rödrandigt eller enfärgat. Se tidigare bilder både på vetevärmekuddar och på käpprenar (samma tyg) Perfekt som julklapp, present till bröllopsdag, doppresent (med bild på huvudpersonen förstås!) eller istället för en blomma. Prislappen landar på 250 riksdaler. Om bildbearbetning tillkommer blir priset 300.



/A & E

tisdag 8 december 2009

Vetevärmekuddar

När det är så här ruggigt och tråkigt ute så får man ju passa på att göra det lite extra mysigt och varmt inne! Då kanske en liten vetevärmekudde kan komma till pass? Dessa görs i linne och har gammaldags motiv och påsydda spetsar. Priset ligger på 200 kronor. Vill ni ha dem innan jul så är det dags att skicka in en beställning!



/E & A

lördag 5 december 2009

Marknad

Så var det då dags för den efterlängtade marknaden i Falun, i morgon klockan tio finns vi på plats. Vi tycker förstås att det är extra roligt att kunna presentera en nyhet, vetevärmekuddar i linne med underbara motiv och spetsar!



/Emelie & Anna

tisdag 1 december 2009

Julmarknaden...

...närmar sig med stormsteg! Symaskinen går på högvarv för att hinna med alla beställningar.



Vi ses på söndag vid Gruvan!

Emelie & Anna